Безплатни услуги ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯ

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯ
„Безплатни транспорт, разнос и монтаж за всички покупки над 1000 лв на стоки без намалена и трайно ниска цена за районите на София и Пловдив“
Валидност на промоцията от 1.03.2024 до 31.03.2024г

1. Организатор на промоцията
1.1. Промоцията „Безплатни транспорт, разнос и монтаж за всички покупки над 1000 лв на стоки без намалена и трайно ниска цена за районите на София и Пловдив“ (Промоцията) се организира и провежда от „Еником-М“ ООД, София, р. София, п.к. 1715, р-н Младост, ул. "Околовръстен път" №251Г, ММ Бизнес Център, офис №401 (Организатор)
1.2. С участието си в тази Промоция, участникът заявява, че е запознат с настоящите Официални правила и се съгласява да ги спазва.
2. Период и Право на участие
2.1. Промоцията се провежда в периода от 1.03.2024 до 31.03.2024г включително.
2.2. Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.
2.3. Промоцията се провежда в магазините на Организатора.
2.4. Право на участие в Промоцията има всяко дееспособно физическо лице, което участва съгласно механизма за участие в Промоцията и е приело настоящите Правила.
2.5. Отстъпките и обявените промоционални условия не важат за направени поръчки извън периода на Промоцията или доплащания по тях.
2.6. Tази Промоция не може да бъде комбинирана с други промоционални предложения на Организатора, както и с отстъпки от ваучери.

3. Описание на Промоцията и механизъм на провеждане
3.1. При покупка на обща стойност над 1000 лв с ДДС на стоки без намалена и трайно ниска цена, предлагани от Организатора в неговите магазини, в това число и електронния магазин, Промоцията дава право на безплатни транспорт, разнос и монтаж на закупените стоки.
3.2. Промоцията е валидна само, когато услугите се извършват на територията на град София, населените места в района на Столична община, град Перник и района на град Пловдив. Пълният списък на населените места, включени в Промоцията, може да видите ТУК:
3.3. Услугите Транспорт, Разнос и Монтаж са платени за всички останали населени места, освен включените в чл 3.2. Цената на платените услуги е определена в отделен ценоразпис, информация за който може да бъде получена на телефон 0700 15 005 или в магазините на Организатора.
3.4. Услугата „Разнос“ означава доставка на закупените стоки от транспортното средство до дома на клиента.
3.5. Промоцията важи за еднократно посещение, на един адрес.
3.6. Промоцията е валидна само в посочения в чл. 2.1. период.
3.7. Промоцията важи както за налични продукти, така и за поръчки на неналични продукти.
3.8. Промоцията не важи за направени поръчки извън посочения в чл.2.1. Период, както и при доплащане и приключване на направени извън този период поръчки.
4. Дефиниции
4.1. Под Покупка се разбира избирането и заплащането наведнъж на стоки от магазин на Организатора.
4.2. „Редовна цена“ е ненамалената цена на продукта. Това е цената на която се продава даден продукт през времето, когато за него не е обявено ценово намаление. Когато даден продукт е с ценово намаление, то редовната цена на продукта е задраскана и/или обявена като „стара цена“.
4.3. „Намалена цена“ е цена, формирана чрез отстъпка от редовната цена на артикула, по повод на промоционална акция на Организатора.
4.4. „Трайно ниска цена“ е редовна цена, която е по-ниска от цената, на която продуктът е бил продаван. Това е цена, която няма да бъде увеличена във времето и важи до изчерпване на наличните количества. Тези продукти са обозначени с етикет, на който е посочено „трайно ниска цена“
4.5. Мебели и аксесоари без намалена или трайно ниска цена са продукти от категория Мебели и Аксесоари, за които:
4.6. не е обявена отстъпка от редовната цена
4.7. на етикета на продукта не е посочено „трайно ниска цена“.