22

Готови ли сте да празнуваме 22 години мебелна компания Еником М?

Уютът празнува 22 години. Още една година стилни и функционални идеи за обзавеждане, още един магазин, още много нови предложения! Елате да празнуваме заедно!
По традиция рожденика кани, ето защо в периода от 19.08. до 31.08.2022г. ви очакваме с взривяващи летни отстъпки от -20% за всички мебели и аксесоари без намалена цена във всички магазини на Еником-М.
Очакваме ви в София в ж.к. Люлин-2  бул.“Царица Йоанна“ 102, Еnikom Home Accessories  бул. "Ломско шосе" бл 171, както и в най-новия ни магазин в Пловдив на адрес бул.“Княгиня Мария Луиза“ 72.
Сега е момента да подмените старите мебели или да обзаведете новия си дом по стилен и функционален начин с нашите актуални предложения за кухня, дневна, трапезария, спалня, антре, детска стая и офис.Възползвайте се от отстъпката и онлайн, с този промокод: 50694066.
Промокода дава възможност за пазаруване онлайн с -20% отстъпка, която важи за всички стоки в сайта на Еником М,
които не са с друго промоционолно предложение (без намалена цена).

Необходимо е да въведете промокода в предназначеното за това поле.
Промокодът се въвежда на стъпка 1, при онлайн пазаруването.
За повече информация и нужда от съдействие:
тел.: 0700 15 005
info@enikom-m.com

Бутон / син <КЪМ ПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА>
Бъдете сред първите, които разбират за нашите актуални промоции
Какво ново е Еником М ? Какви изненади и отстъпки сме подготвили за Пловдив? Какво ново в Еником и още много информация за промоционални оферти, ексклузивни модели, интериорни съвети, събития и други!
Всичко това ви очаква, ако се запишете за нашия електронен бюлетин! Лесно е, само трябва да натиснете бутона и да ни предоставите Вашите имена и e-mail.

Cookie policy. Learn more.