Shop-in-shop KARE

Разгледайте каталога ТУК

   Марката KARE представя идеи за обзавеждане, които са уникални и автентични – никога скучни и винаги пълни с въображение и вдъхновение. От 1981 година компанията изненадва своите фенове и партньори в световен мащаб с несравнимо и неизчерпаемо разнообразие от мебели, осветление и аксесоари, всички, изразяващи силната страст към дизайна. Те включват очарователни открития от непопулярни занаятчийски работилници, леко щури, но уникални мебели, създаващи “уау” ефект както и изящна изработка на мебели от масивна дървесина.

   KARE успява да не прилича на никоя друга марка в издирването на запомнящи се продукти, разработването на тенденции и иновации в дизайна на мебели. За нестандартните и романтичните, за дивите и мислещите, за странните птици и всички онези, които отхвърлят заобикалящите ги ограничения, когато става въпрос за обзавеждане на техния собствен дом.
    Първият Shop-in-shop KARE в София отвори врати в края на 2015-та година и е част от необикновената концепция на Еником-М Люлин. Посетете го и сбъднете интериорните си мечти.

   София 1336, Люлин 2, бул. "Царица Йоанна" 102 

Тел.: 02 / 44 75 719, e-mail: kare.lyulin@enikom-m.com
www.kare-sofia.bg

.