xs
xs
xs
xs
xs
xs
xs
xs
xs
xs
xs
xs
xs

Ресторант Брюксел

Представяме ви новият Fresh Bar на територията на Еником - М. Нова концепция, нов интериор и много изненади в менюто. Освежете деня си с вкусен, прясно изцеден плодов сок или смути. Насладете се на домашно приготвените ни курабийки, бонбони и здравословни зърнени храни.

*Еником-М партер

*Безплатна WiFi зона

 

Заповядайте в ресторант Брюксел на 9-ти панорамен етаж в сградата на мебелен магазин Еником М в кв. Дружба 1. Всеки ден ресторант Брюксел ви предлага различно обедно меню - свежи салати, скара, десерти и много други кулинарни изкушения.

Заповядайте и след 17:30 часа, когато всичко готвено за деня е с 30% намаление.

Ресторант Брюксел е на самообслужване.

Ресторант Брюксел е чудесно място за провеждане на частни събирания и празници. Ние ще се погрижим за цялостната организация на Вашето парти. За повече подробности, моля свържете се с управителя на ресторант Брюксел:

Милена Агопян, тел.: 0882380635, e-mail: milena.agopian@enikom-m.com

Ресторант Фреш бар

Представяме ви новият Fresh Bar на територията на Еником - М.

Нова концепция, нов интериор и много нови изненади в менюто!

Освежете деня си с вкусен, прясно изцеден плодов сок или смути. Насладете се на домашно приготвените ни курабийки, бонбони и здравословни зърнени храни докато пазарувате.

Бистро Брюксел

Имате нужда от глътка свежест след пазаруването? Заповядайте в Бистро Брюксел. Фрешове от плодове и зеленчуци, домашни курабийки и много предложения за домашно приготвена храна. Очакваме ви - Еником-М Люлин партер.
*Безплатна WiFi зона