<html>
  <head>

  </head>
  <body>
    <p>
Еником – М ви предлага услугата "Разнос до вратата на Вашия дом" на закупените от нашите магазини продукти, независимо дали живеете на първия или последния етаж, или дали жилищният блок разполага с асансьор или не.

    </p>

    <ul>
      <li>
Услугата „Разнос“ означава доставка на закупените стоки от транспортното средство до дома на клиента. Същата може да бъде възлагана само при условие, че има възложен транспорт до същия административен адрес.       
<br />       
<br />

      </li>
      <li>
Услугата „Разнос“ се предлага само за района на град София, населените места в района на Столична община, както и град Перник. Пълният списък на населените места включени в услугата разнос може да видите <a target="_blank" href="https://www.enikom-m.com/bg/pages/raioni-raznos">ТУК</a>!       
<br />       
<br />

      </li>
      <li>
Възползвайте се от услугата <b>БЕЗПЛАТЕН РАЗНОС</b> при направена покупка на стойност над 800 лв. на стоки извън промоция - това са стоки без намаление на редовната цена. Важи за еднократно посещение, на един адрес.       
<br />       
<br />

      </li>
      <li>
Безплатният разнос важи за района на град София, населените места в района на Столична община, както и град Перник. Пълният списък на населените места включени в услугата безплатен разнос може да видите <a target="_blank" href="https://www.enikom-m.com/bg/pages/raioni-raznos">ТУК</a>!       
<br />       
<br />

      </li>
      <li>
В случай, че Вашата покупка не надвишава сумата от 800 лв. или включва промоционални стоки, т.е. стоки с намаление на редовната цена, услугата „Разнос“ се заплаща по отделен ценоразпис, информация за който ще получите от отдел „Онлайн продажби“ на телефон 02 460 71 43, на телефон 0700 15 005, или в магазините ни от нашите консултанти.       
<br />

      </li>
    </ul>
    <p>
* Всички посочени цени са с включен ДДС. 

    </p>

    <p>
 

    </p>

</body>
</html>