<html>
  <head>

  </head>
  <body>
    <p>
Нашите професионални екипи са на Ваше разположение за извършването на монтаж на закупени продукти от магазините на Еником - М.

    </p>

    <ul>
      <li>
Можете да се възползвате от чудесното предложение за БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ при покупка на стойност над 800 лв на стоки извън промоция /стоки без намаление на редовната цена/. Важи за еднократно посещение, на един адрес от монтажна група.       
<br />       
<br />

      </li>
      <li>
Безплатният монтаж важи за района на град София, населените места в района на Столична община, както и град Перник. Пълният списък на населените места включени в услугата безплатен монтаж може да видите <a href="http://www.enikom-m.com/tools/pdf/accept/00055255/show/raioni-za-dostavka.pdf" target="_blank">ТУК</a>!       
<br />       
<br />

      </li>
      <li>
В случай, че Вашата покупка не надвишава сумата от 800 лв. или сте закупили продукти на промоция, т.е. стоки с намаление на редовната цена, цената на монтажните услуги се заплаща по отделен ценоразпис, информация за който ще получите от отдел „Онлайн продажби“ на телефон 02 460 71 43, на телефон 0700 15 005, или в магазините ни от нашите консултанти.       
<br />       
<br />

      </li>
      <li>
При необходимост от монтаж в населени места извън посочените <a href="http://www.enikom-m.com/tools/pdf/accept/00055255/show/raioni-za-dostavka.pdf" target="_blank">ТУК</a>, услугата се заплаща по отделен ценоразпис, информация за който ще получите от отдел „Онлайн продажби“ на телефон 02 460 71 43, на телефон 0700 15 005, или в магазините ни от нашите консултанти.

      </li>
    </ul>
    <p>
     
<br /><b>Условия и важни съвети за безпроблемно извършване на монтажните услуги:      
</b><br />

    </p>

    <ul>
      <li style="margin-top:0;">
Осигурен достъп до обекта в предварително уговореното време и наличие на електро захранване.

      </li>
      <li>
Помещението, в което ще се извършва монтажа, трябва да бъде почистено, с приключили строително монтажни работи.

      </li>
      <li>
Наличие на монтирани спирателни кранове на водопроводните изводи.

      </li>
      <li>
Трябва да е изграден отвор в комина, или вентилацията за включване на въздуховода на аспиратора.

      </li>
      <li>
Подсигурен въздуховод и преходници, според отворите на комина и аспиратора от страна на клиента, с изключение на случаите, в които изброените консумативи са поръчани към настоящия Договор.

      </li>
      <li>
Без предварително предоставена схема за ВиК, електро и газ инсталациите, монтажникът и проектантът, НЕ носят отговорност за нанесени повреди на същите при монтажа на кухнята.

      </li>
      <li>
Монтажникът е снабден с консумативи, касаещи монтажа на модулите.

      </li>
      <li>
Строително - ремонтните дейности, по подготовката на стените и инсталациите, за свързване на съответните уреди, НЕ са предмет на този монтаж. Подготовката на помещението е предшестваща дейност, и е за сметка на клиента, по схема, приложена към Одобрения проект по настоящия Договор.

      </li>
      <li>
При констатация, в деня на монтажа, за неизпълнени предписания по ВиК и ЕЛ инсталациите, от страна на клиента, ЕНИКОМ - М си запазва правото да отложи изцяло монтажа на кухнята или чрез вписване в Протокола за монтаж, да се опише изрично кои услуги не са извършени.

      </li>
      <li>
В случай, че свързването на мивката и уредите към ВиК инсталацията, не е извършено от специалисти на ЕНИКОМ - М, фирмата не носи отговорност за дефекти (раздути шкафове) възникнали вследствие на неправилен монтаж от трети лица.       
<br />        
<br />* Всички посочени цени са с включен ДДС.       
<br />

      </li>
    </ul>
    <p>
 

    </p>

</body>
</html>