HTML код


<html>

<head>


</head>

<body>

<p>

Нашите професионални екипи са на Ваше разположение за извършването на монтаж на закупени продукти от магазините на Еником - М.


</p>


<ul>

<li>

Можете да се възползвате от чудесното предложение за БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ при покупка на стойност над 800 лв на стоки извън промоция - това са стоки без намаление на цена. Важи за еднократно посещение, на един адрес от монтажна група.

<br />

<br />


</li>

<li>

Безплатният монтаж важи за района на град София, населените места в района на Столична община, както и град Перник. Пълният списък на населените места включени в услугата безплатен монтаж може да видите&#160;<a href="http://www.enikom-m.com/tools/pdf/accept/00055255/show/raioni-za-dostavka.pdf" target="_blank">ТУК</a>!

<br />

<br />


</li>

<li>

В случай, че Вашата покупка не надвишава сумата от 800 лв. или сте закупили продукти на промоция, т.е. стоки с намаление на редовната цена, цената на монтажните услуги се заплаща по отделен ценоразпис, информация за който ще получите от отдел &bdquo;Онлайн продажби&ldquo; на телефон 02 460 71 43, на телефон 0700 15&#160;005, или в магазините ни от нашите консултанти.

<br />

<br />


</li>

<li>

При необходимост от монтаж в населени места извън посочените&#160;<a href="http://www.enikom-m.com/tools/pdf/accept/00055255/show/raioni-za-dostavka.pdf" target="_blank">ТУК</a>, услугата се заплаща по отделен ценоразпис, информация за който ще получите от отдел &bdquo;Онлайн продажби&ldquo; на телефон 02 460 71 43, на телефон 0700 15&#160;005, или в магазините ни от нашите консултанти.


</li>

</ul>

<p>

<br /><b>Условия и важни съвети за безпроблемно извършване на монтажните услуги:

</b><br />


</p>


<ul>

<li style="margin-top:0;">

Осигурен достъп до обекта в предварително уговореното време и наличие на електро захранване.


</li>

<li>

Помещението, в което ще се извършва монтажа, трябва да бъде почистено, с приключили строително монтажни работи.


</li>

<li>

Наличие на монтирани спирателни кранове на водопроводните изводи.


</li>

<li>

Трябва да е изграден отвор в комина, или вентилацията за включване на въздуховода на аспиратора.


</li>

<li>

Подсигурен въздуховод и преходници, според отворите на комина и аспиратора от страна на клиента, с изключение на случаите, в които изброените консумативи са поръчани към настоящия Договор.


</li>

<li>

Без предварително предоставена схема за ВиК, електро и газ инсталациите, монтажникът и проектантът, НЕ носят отговорност за нанесени повреди на същите при монтажа на кухнята.


</li>

<li>

Монтажникът е снабден с консумативи, касаещи монтажа на модулите.


</li>

<li>

Строително - ремонтните дейности, по подготовката на стените и инсталациите, за свързване на съответните уреди, НЕ са предмет на този монтаж. Подготовката на помещението е предшестваща дейност, и е за сметка на клиента, по схема, приложена към Одобрения проект по настоящия Договор.


</li>

<li>

При констатация, в деня на монтажа, за неизпълнени предписания по ВиК и ЕЛ инсталациите, от страна на клиента, ЕНИКОМ - М си запазва правото да отложи изцяло монтажа на кухнята или чрез вписване в Протокола за монтаж, да се опише изрично кои услуги не са извършени.


</li>

<li>

В случай, че свързването на мивката и уредите към ВиК инсталацията, не е извършено от специалисти на ЕНИКОМ - М, фирмата не носи отговорност за дефекти (раздути шкафове) възникнали вследствие на неправилен монтаж от трети лица.

<br />&#160;

<br />* Всички посочени цени са с включен ДДС.

<br />


</li>

</ul>

<p>

&#160;


</p>


</body>

</html>

Other services

This site uses cookies. If you accept cookies, you can take advantage of optimal behavior on the site. Read more Accept