Разгледайте продуктите на разпродажба в garant Home Design

Дизайн центърът е създаден, за да предостави услугата интериорен дизайн на клиентите на шоурумите на Еником-М, КАRE и Garant Home Design.
Ние сме Ваш помощник в правилният избор на обзавеждане, като се възползваме от огромният избор на мебели, които предлага нашата компания. Нашите дизайнери са квалифицирани и с дългогодишен опит. Ние сме Design Spot за всеки, който има нужда от професионален съвет или изготвяне на цялостен проект за интериор.

Как да получа цена за проект? 
За да получите коректен отговор на този въпрос, посетете дизайн центъра ни или направете 
запитването си на е-майл:  info@enikom-m.com или телефон:  +359 882 380 607

След като получим Вашето запитване, за да улесним максимално процеса, ние ще Ви изпратим кратка анкета, която ще ни помогне да изясним сложността и обема на проекта Ви. 

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН РЕНОВИРАНЕ НА ХОТЕЛИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН ДИАМАНТИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН КУХНЯ С ТРАПЕЗАРИЯ И ДНЕВНАИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ ЗА ДНЕВНА С ТРАПЕЗАРИЯИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА ДНЕВНА И АНТРЕ В Ж.К. ОВЧА КУПЕЛИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА АПАРТАМЕНТ С ИЗЛОЖЕНИЕ ЮГ-СЕВЕРИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН МЕЗОНЕТИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН КУХНЯ С ТРАПЕЗАРИЯ И ДНЕВНАИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА ДНЕВНА И КУХНЯ В КЪЩАИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ДНЕВНАИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА ОФИС БЕЛАИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА ДНЕВНА "DOWNTOWN"ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА ДНЕВНА "DOWNTOWN"ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА ДНЕВНА В СОФИЯИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА АПАРТАМЕНТ В СОФИЯИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА ВСЕКИДНЕВНАИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРИОР BRUXELLESИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА ВСЕКИДНЕВНА С УСВОЕНА ТЕРАСАИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА КУХНЯ В АПАРТАМЕНТ В СОФИЯИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН КЪЩА ЗА ГОСТИ ТРИМАТА ГЛУПАЦИ