Ергодизайн и МОБ

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯ

„ 15% отстъпка за избрани продукти на Eргодизайн и МОБ ”
Валидност на промоцията от 07.05. до 31.05.2019 г1. Организатор на промоцията

      1.1 Промоцията „15% отстъпка за избрани продукти с марка Ергодизайн и МОБ” (Национална Промоция) се организира и провежда от Еником М ООД, София 1592, ул. „Капитан Димитър Списаревски“ 24 (Организатор).
      1.2  С участието си в тази Промоция участникът заявява, че е запознат с настоящите Официални правила, приема ги и се съгласява да ги спазва.

2. Период и Право на участие
      2.1 Промоцията се провежда в периода от 07.05.2019г до 31.05.2019г включително.
      2.2 Промоцията се организира и провежда на територията на Република България от Ергодизайн ООД, партнъор на Еником-М ООД.
      2.3 Промоцията се провежда в магазините на Организатора.
      2.4 Право на участие в Промоцията има всяко дееспособно физическо лице, което участва съгласно механизма за участие в Промоцията и е приело настоящите Правила.
      2.5 Отстъпките и обявените промоционални условия не важат за направени поръчки извън периода на Промоцията или доплащания по тях.
      2.6  Отстъпката от тази Промоция не може да бъде комбинирана с други промоционални предложения на Организатора, с отстъпки от клубни карти или ваучери, както и с „Пакетната цена за Разнос и Монтаж“

3. Дефиниции
      3.1 Редовна цена“ е ненамалената цена на продукта. Това е цената на която се продава даден продукт през времето, когото за него не е обявено ценово намаление. Когато даден продукт е с ценово намаление, то редовната цена на продукта е задраскана и/или обявена като „стара цена“.

4. Описание на Промоцията и механизъм на провеждане
      4.1 В Промоцията са включени избрани артикули от следните продуктови групи: всички Легла и Дивани от Каталог на „Ергодизайн“ ;за детайли линк тук: https://ergodesign.bg/shops 
      4.2 и всички тапицирани Легла от Каталог мебели „МОБ“, за детайли линк тук: https://mebelimob.bg/.Промоцията важи и за повдигащи механизми с амортисъори,дъно и ламелна рамка.
      4.3 Отстъпката важи само за посочените продуктови групи на Ергодизайн и МОБ.
      4.4 Отстъпката от Промоцията е валидна в периода на Промоцията, посочен в чл.2.1.
      4.5 Отстъпката от Промоцията важи както за налични на склад продукти, така и за поръчки на неналични продукти.
      4.6 Отстъпката е валидна за пазаруване от електронния магазин на Организатора, за стоките на Ергодизайн и МОБ, посочени в т.4.1., като е необходимо оператор да въведе отстъпката от 15% при оформяне на договора.Участващите артикули от посочените групи са с обявени отстъпки от 15%, от редовната цена.
      4.7. Артикулите, участващи в промоцията, са обозначени в магазините на Организатора с етикети, ясно показващи съответната промоция (намаление на редовната цена) на дадения артикул. Артикулите публикувани на фирмения сайт на Организатора, които са включени в Промоцията, са с намалена редовна цена и обявена нова, промоционална цена.
      4.8.Артикулите без етикет за намаление на редовната цена, не са включени в настоящата Промоция.
      4.9. Артикулите включени в друга Промоция на Организатора, за която важат други условия, са обозначени със съответната информация на етикета в магазините и в информацията за продукта на фирмения сайт на Организатора.

Cookie policy. Learn more.